Konceptet

Pure Napkin konceptet er inspireret af den asiatiske tradition for at tilbyde sine gæster en opfriskningsserviet der får dem til at føle sig velkommne. Servietter indgår også i de Nordiske lande som en naturlig del af et hvert selskabeligt koncept hvor mad eller drikke indgår både på restaurant, cafe, hos venner eller hjemme.

Bomuldsservietter eller andre eller servietter, er belastende for miljøet. Derfor blev målsætningen at udvikle engangsservietter i høj kvalitet, som er hygiejniske, 100 % bionedbrydelige, og dermed en miljøvenlige erstatning til andre servietter. På basis af disse målsætninger blev Pure Napkin konceptet født. En naturlig og bionedbrydelig engangsserviet fremstillet som en komprimeret tablet på basis af bambus fibre og træmasse.

Andet end bare servietter

I konceptet findes også skåle, pincet, karaffel, og duft essens. Tabletten lægges i de dertil hørende design skåle. Vandet svarende til to teskefulde tilføjes i det dertil hørende hul i skålen enten i kold, lunken eller varm udgave afhængig af behov enten med eller uden duftessens, og når tabletten tilføjes vandet, har man i løbet af få sekunder en forfriskende serviet (23 X 24 cm) som kan foldes ud og bruges. Tabletten kan også bruges alene eller med andre redskaber, men med de tilhørende Pure Napkin accessories, fås et et udgangspunkt, hvor tabletten serveres hygiejnisk og med elegance. Design skålene er håndlavede i stilrent funktionelt Balinesisk design. Skålene og de andre accessories er udført med basis i bæredygtige materialer som genbrugsglas, bambus, træ, flod- og lavasten.

Efterfølgende er konceptet også blevet populært andre steder fx blandt kosmetologer, læger, tandlæger, friluftsliv samt til brug til babyer da tabletterne ikke indeholder e-numre, parfumer eller andre tilsætningsstoffer, og derfor er optimal til sart babyhud og -numser.